در پنجمین قسمت از آشنایی با متریال ها ، Translucent ها را بررسی خواهیم کرد.
برای مشاهده قسمت چهارم، سوم، دوم ، اول از این لینک ها استفاده نمایید.
آشنایی با متریال ها : Translucent
یکی از انواع متریال های بسیار پرکاربرد در انواع پروژه ها، متریال های نیمه شفاف هستند. متریال های Translucent عموما جز متریالهایی هستند که بسیار مورد استفاده قرار میگیرند و طیف بسیار وسیعی زا شامل می شوند.
این متریال ها علاوه بر اینکه بخشی از خصوصیات متریال های شفاف یا Transparent را دارند میتوانند بخشی از خصوصیات متریال های Opaque را نیز داشته باشند. در ویدیوی آشنایی با متریال ها : Translucent با این متریال ها به خوبی آشنا خواهید شد.
Subsurface Scattering
متریال های نیمه شفاف، به عنوان یکی از مهمترین متریالها در مواد طبیعی شناخته می شوند. گونه ای از این متریال ها به نام Subsurface scattering یکی از پرکاربردترین متریال ها در مواد طبیعی مانند شیر و میوه ها و پوست انسان هستند. در این ویدیو ، میتوانید در مورد متریال های SSS اطلاعات مفیدی را کسب نمایید. متریال های SSS یکی از مهمترین مواد در رندرینگ کاراکترهاست. پوست موجودات زنده، که زیرگروهی از متریال های Translucent می باشد، از این افکت بهره میبرد که برای استفاده از آن باید خصوصیات آن را به خوبی بشناسید.
شیدرهای مختلفی در این زمینه تولید شده است که شامل شیدرهای Tranlucent Matte , Fast SSS , Translucent Subsurface scattering , Glossy Translucent و … که همگی به جنبه های مختلف این متریال اشاره میکنند. در کل شما باید بدانید که استفاده از متریال های ترانسلوسنت، در پروژه ها کمی تخصصی تر از متریال های دیگر است و باید برای آن اطلاعاتی پیش زمینه ای از متریالی که درست میکنید داشته باشید. سعی کنید حتما تا حد ممکن از شیدرهای تخصصی در این زمینه استفاده کنید که فیزیکال و بتوانند دقت مناسبی را رندر این شیدر ارائه دهند.
خیلی متشکرم. هم جامع بود و دید منو کاملا به موضوع باز کرد هم مهمتر اینکه با اصطلاحات آشنا شدم چون همیشه نسبت به پارامترهای وی ری نگاه گنگ و مبهمی داشتم. ممنونم ومیدونم که تولید این ویدیو ها زحمت و وقت زیادی میبره. خدا قوت
خیلی خوشحالم که براتون مفید بوده . 🙂