پس از ورود پردازنده های اینتل Alder Lake به بازار، شرکت ها با کمک اورکلاکرهای خود و دیگران شروع به ثبت رکوردهای جدید برای حافظه های رم DDR5 و پردازنده های سری K کردند. ایسوس، ام اس آی و جی اسکیل. این بار نوبت به شرکت گیگابایت و مادبرد Z690 AORUS TACHYON رسیده است تا پرده از قدرت سخت افزارهای خود در زمینه اورکلاک بردارد. با مازستا همراه باشید.
کمپانی GIGABYTE ساعاتی پیش داده هایی را به رسانه ها ارائه کرده است که شامل نتایج اورکلاک سنگین پردازنده و حافظه رم در مادربرد جدیداش است. مادربرد جدید و پرچمدار GIGABYTE AORUS TACHYON به همراه پردازنده پرچمدار نسل دوازدهمی Intel Core i9 12900K در این اورکلاک حضور دارند.
گیگابایت موفق شده است تا Intel Core i9 12900K را در مادربرد GIGABYTE Z690 AORUS TACHYON به 8 گیگاهرتز اورکلاک کند. برای این منظور نیز از خنک کننده های LN2 استفاده شده است.
دومین اورکلاک با استفاده از مادربرد GIGABYTE Z690 AORUS TACHYON، برای حافظه های رم DDR5 روی داده است. اورکلاکرهای گیگابایت ماژول های رم DDR5 را به فرکانس خیره کننده 8300 مگاهرتز اورکلاک کرده اند.
GIGABYTE Z690 AORUS TACHYON قدرت نمایی خود را مدیون مدار تغذیه پیشرفته با 20+1+2 فاز رگولاتور است که چوک های 105 آمپری و کنترل 100 درصد دیجیتالی همراهی اش می کنند. همچنین گیگابایت در این اخبار به طور رسمی اعلام کرده است که مادربرد GIGABYTE Z690 AORUS TACHYON پرچمدار اورکلاک این کمپانی در نسل دوازدهم خواهد بود.
Related posts:
- پردازنده Core i9-12900HK در رندرینگ موفق به شکست دادن AMD Threadripper 1950X شده است!
- برنامه رایگان Canvas انویدیا، doodles را به matte paintings تبدیل میکند
- فناوری بینایی ربات نیکون میتواند تا 1 میلیمتر را با سرعت 500 فریم در ثانیه ببیند
- معرفی برخی از بهترین نرم افزارهای ساخت بازی برای موبایل
- جدیدترین ابزار چیدمان صحنه و رندر Substance 3D Stager 2.1
- اولین آسمانخراش یک معمار غنایی در نیویورک
سری Z690 AORUS گیگابایت با طراحی VRM قدرت دیجیتال، طراحی هیت سینک Fins-Array III بهبود یافته، عملکرد XMP و اورکلاک را با ثبات، Smart Fan 6، فناوری Thermal Guard III و… می تواند سخت افزارهای نسل دوازدهم را به اوج خود برساند.
نتایج نهایی هر دو اورکلاک در HW-BOT ثبت شده و تصاویر آن در متن قابل رویت هستند. پردازنده های اینتل در نسل های گوناگون یکی از ابزارهای رقابتی برای سازندگان سخت افزار هستند تا با اورکلاک، قدرت خود را در زمینه ساخت محصولات قوی اثبات کنند.