در نهایت پس از مدت ها گمانه زنی و اخبار غیر رسمی، شرکت AMD پردازنده های Ryzen 6000 PRO را به طور رسمی در بخش لپ تاپ ها معرفی کرد. لپ تاپ هایی که برای کاربردهای روزانه طراحی نشده و عملکرد آنها برای رندر، ایستگاه کاری، موارد تجاری و … طراحی شده است. با مازستا همراه باشید.
شرکت AMD به طور رسمی پردازنده های AMD Ryzen 6000 PRO را در حالی معرفی کرد که همگی آنها از حداکثر 8 هسته استفاده می کنند؛ این در حالی است که پردازنده های رقیب یعنی Alder Lake از اینتل با حداکثر 14 هسته عرضه شده اند. پردازنده های ای ام دی Ryzen 6000 PRO در چند سری تولید شده اند؛ به عنوان مثال سری U شامل مدل های فوق کم مصرف است که بین 10 تا 25 وات توان حرارتی را ارائه می دهند.
در مدل های سری H نیز با توان حرارتی 45 واتی روبرو هستیم. Ryzen 6000 PROها از هسته های ZEN3+ استفاده می کنند. آنها از لیتوگرافی 6 نانومتری بهره برده و حافظه کش آنها حداکثر 20 مگابایت و حداقل 10 مگابایت است. Ryzen 6000 PRO در سری 5 خود با هسته های ZEN3 عرضه می شوند که نباید انتظار عملکرد بالایی را از آنها داشت. این خانواده برای اولین بار رسیدن به فرکانس بوست 4.9 گیگاهرتز را تضمین می کنند.
Related posts:
- AMD نگران قدرت و عملکرد پردازندههای اینتل آلدر لیک است؛ آپدیت جدید برای مادربردهای سری 300
- مقایسه پردازندههای AMD و Intel در نرم افزار فتوشاپ؛ کدام CPU در فتوشاپ عملکرد بهتری دارد؟
- مقایسه تخصصی پردازندههای AMD و Intel در نرم افزار Pix4D 4.6.4؛ بهترین CPU کدام است؟
- چهار CPU جدید از AMD، از جمله Ryzen 7 5800X3D به عنوان مُسکن موقتی دیده شدند
- پردازندههای رندرینگ و ایستگاه کاری AMD Ryzen Threadripper PRO 5000 وارد میدان شدند
- توان حرارتی بالای 350 وات در ورکاستیشنهای AMD Ryzen Threadripper 7000
ای ام دی اعلام کرده است که طول عمر باتری لپ تاپ ها در پردازنده های فوق بسیار بالا رفته است. به عنوان مثال Ryzen 7 PRO 6850U در لپ تاپ HP EliteBook 865 G9 با باتری 76 وات ساعتی، می تواند تا 26 ساعت بدون نیاز به شارژ مجدد در خدمت کاربران باشد. البته می دانیم که همواره ساعت های اعلامی از سوی شرکت ها چندان معتبر نیستند. در حال حاضر دو شرکت HP و Lenovo لپ تاپ هایی را با پردازنده های فوق معرفی کرده اند.