کمبود قطعات سخت افزاری در سراسر جهان مشکلاتی را به وجود آورده است؛ این مسئله منجر به بروز مشکلاتی در جهان شده است که کاهش فروش نیز از جمله آنها است.
گزارش ها حاکی از آن هستند که فروش کامپیوتر در سراسر جهان کاهش یافته است. به گفته محققان صنعت IDC فروش کامپیوترهای شخصی در سراسر جهان رو به افزایش بود؛
اما به دلیل کمبود قطعات و افزایش شدید قیمت کارت های گرافیک، روند رو به رشد آن متوقف شده و در یک خط ثابت در حال حرکت است که حتی احتمال کاهش آن نیز وجود دارد. اقتصاد جهانی سالانه 3.9 درصد رشد داشته است. در سه ماهه دوم سال جاری تعداد افراد شاغل 13.2 درصد افزایش یافته است.
بر اساس گزارش IDC ، بازار کامپیوترهای شخصی برای ششمین سه ماه متوالی رشد کرده است، اما در نتیجه “کمبود قطعات و مسائل لجستیکی” رشد آن تا حدی کند شده است. در این گزارش آمده است که پس از یک سال فروش بسیار خوب که به دلیل شیوع ویروس کرونا به وجود آمده بود، اینک به دلیل کمبود قطعات و مشکلات لجستیکی، شاهد کاهش نسبی فروش کامپیوترهای شخصی هستیم. در حال حاضر شرکت Lenovo با در دست داشتن 23 درصد از بازار کامپیوترهای PC بالاترین رتبه را در فروش داشته است.
Related posts:
- سامسونگ مانیتور گیمینگ Samsung S32AG520 را رونمایی کرد؛ سریع و خشن
- آشنایی با بازیکنان Esports، قسمت اول TenZ
- سیستم مورد نیاز برای اجرای بازیهای Crysis 2 Remastered و Crysis 3 اعلام شدند
- معرفی راهنمای کار با Illustrator 2022
- کارت گرافیک EVGA GeForce RTX 4090 شما را غمگین میکند!
- اس اس دیهای ADATA LEGEND 960 MAX برای سیستمهای بازی و رندر معرفی شدند
پس از آنها شرکت HP با 22.4 درصد سهم بازار، Dell با 14.4 درصد از سهم بازار، Apple با 8.3 درصد و ASUS با 7 درصد بهترین فروشندگان بازار کامپیوترهای آماده هستند.
البته فروش بالا همواره به معنی کیفیت نهایی نبوده و باید گفت که حتی برخی برندها نظیر ایسوس و ایسر به مراتب بهتر از لنوو در این بخش فعالیت می کنند. با این وجود بد نیست بدانید که فروش کامپیوترهای گیمینگ و رندرینگ که به دست کاربران اسمبل شده و به صورت مدل های غیر آماده به فروش می رسد، تا 3 درصد در این سه ماهه افزایش یافته است.