در حالی که همگان به شدت در انتظار نسخه جدید کنسول نینتندو سوئیچ هستند، این شرکت در عرضه این کنسول بازی دستی تعلل میکند. به نظر میرسد که این تعلل به نفع دیگر سازندگان کنسولهای بازی دستی است. این بار به نظر میرسد که یک کنسول جدید Nintendo Switch در راه است.
مدت زیادی از معرفی کنسول بازی Nintendo Switch میگذرد؛ حتی نسخه OLED این سوئیچ، در بخش سخت افزاری هیچ تغییری نکرده است. اما این بار داستان به گونهای دیگر است. در حال حاضر کنسولهای بازی دستی به طور جدی در بازار حضور داشته و مشغول رقابت با هم هستند. از این رو سوئیچ که دارای فروش بالایی هم هست، نگران عقب ماندن از آنها است.
Related posts:
- زمان خداحافظی با کنسولهای بازی نینتندو Wii U و 3DS فرا رسیده است؟
- نینتندو قصد دارد تا در تاریخ نامعلومی یک کنسول جدید بسازد
- Nintendo Switch سال گذشته از پلی استیشن و ایکس باکس باهم فروش بیشتری در ژاپن داشته است
- اکران فیلم Super Mario Bros تا سال 2023 به تعویق افتاد
- آخرین اخبار از کنسول Nintendo Switch 2
- اولین بستهالحاقی داستانی Dying Light 2 تا سپتامبر تاخیر خورد
به طور کلی باید گفت که کنسول نینتندو سوئیچ در بخش سخت افزاری از تمام کنسول های دستی موجود ضعیفتر است. Nintendo Switch کنونی از یک تراشه SOC ساخت شرکت انویدیا استفاده میکند که چند سالی از عمر آن میگذرد.
اینک نینتندو در حال برنامه ریزی برای عرضه نسخه قویتر از این کنسول محبوب است. احتمالا محصولی با اسامی مانند Nintendo Switch Pro یا Nintendo Switch New به بازار عرضه خواهد شد.
منابع فعال در این حوزه به تازگی اعلام کردهاند که نینتندو در حال انجام کارهای نهایی به منظور عرضه جهانی کنسول جدید نینتندو است. این شرکت در سال 2024 کنسول بازی جدید Switch را وارد بازارهای جهانی خواهد کرد.
نینتندو به تازگی یک آگهی جذاب را منتشر کرده و در آن از توسعهدهندگان برای یک فرصت شغلی دعوت به عمل آورده است. هدف از این دعوت ساخت محصولاتی برای نینتندو سوئیچ جدید بوده است.
طبق اطلاعات موجود، متوجه شدیم که شرکت ژاپنی نینتندو باز هم از تراشههای ساخت انویدیا برای کنسول جدید خود استفاده خواهد کرد. این در حالی است که اکثر کنسولهای دستی موجود در بازار به پردازندههای AMD و سپس Intel مجهز هستند.
Switch جدید یا Switch Pro دارای یک SOC نیمه سفارشی ساخت انویدیا است که در بخش CPU از 8 هسته رده بالای ARM استفاده میکند. بخش گرافیکی آن نیز به احتمال زیاد از معماری Ampere یا Pascal بهره میبرد. نظرات خود را در مازستا به اشتراک بگذارید.