نرم افزار MSI Afterburner را بسیاری از کاربران می شناسند؛ یکی از مهم ترین و مشهورترین ابزارهای اورکلاک کارت گرافیک در جهان است که به صورت سنتی از سال ها قبل توسط حرفه ای و حتی افراد مبتدی مورد استفاده قرار می گیرد. اما اگر بگوییم که MSI Afterburner می تواند حاوی بدافزارهایی عجیب باشد چه می گویید؟ با مازستا همراه باشید.
سواستفاده های کثیف در دنیای دیجیتال پایانی ندارد. MSI Afterburner مسلماً محبوب ترین ابزار اورکلاک کارت گرافیک است و بهترین مکان برای یافتن آن وب سایت MSI است. برخی از وب سایت های حوزه کامپیوتر و سخت افزار، نرم افزار MSI Afterburner را منتشر می سازند.
کاربران از این وب سایت ها نیز آنها را دانلود کنند. برخی از وب سایت ها و حتی شرکت ها در شخصی سازی برنامه هایی مانند GPU-Z هم فعال هستند.
حال متاسفانه باید گفت که MSI Afterburner مملو از بدافزارهایی است که در طبیعت در حال گردش هستند. برخی از وب سایت های مشکوک وجود دارند که از تکنیک های SEO و مکان های تبلیغاتی برای یافتن راه خود در نتایج جستجوی آنلاین استفاده می کنند؛ متاسفانه نرم افزار MSI Afterburner هم حالا به این لیست اضافه شده است.
در حالی که برخی از این سایتها فقط برای درآمد تبلیغاتی از ترافیک وب در آن هستند، برخی دیگر کاملاً وبسایت MSI را جعل میکنند (یعنی شبیهسازیهای بصری). این وب سایت ها نرم افزار MSI Afterburner را به بدافزارهایی آلوده کرده و برای دانلود در اختیار کاربران قرار می دهند.
این بدافزار میتواند کامپیوتر شما را با بسیاری از موارد بد، از جمله Cryptojacking (استفاده از منابع سیستم کامپیوتر شخصی شما برای استخراج ارز دیجیتال برای مهاجم) آلوده کند. Cyble نصب کننده Afterburner حاوی بدافزار را در تلاشی برای شناسایی ماهیت آن تخریب کرد.
ظاهراً از نرم افزار ماینر Monero XMR برای استخراج ارز دیجیتال استفاده می کند. ظاهراً مهاجم Afterburner را مجدداً به یک نصبکننده سفارشی بستهبندی کرده است که علاوه بر نصب Afterburner، ماینر XMR را از اینترنت واکشی میکند و Windows Explorer (explorer.exe) را با یک محموله Cryptojacking آلوده میکند.
ساده ترین راه به منظور جلوگیری از چنین اتفاق هایی، دریافت نرم افزارهای مهم مانند Afterburner از وب سایت اصلی MSI است.
Related posts:
- iToo Software نرم افزار iToo Forest Pack 7.3 را برای 3ds Max منتشر کرد
- جی اسکیل و ایسوس رکورد فرکانس حافظه رم DDR5 را شکستند! 8888 مگاهرتز
- مقایسه Radeon RX 7900 GRE با GeForce RTX 4070: ارزش خرید کدام بیشتر است؟
- درآمد سنگین انویدیا از هوش مصنوعی تا سال 2027 خیره کننده است!
- ایسوس کارت گرافیک Radeon RX 6500 XT DUAL OC V2 Edition را بدون RGB معرفی کرد
- معرفی نرم افزار Affinity Designer و بررسی کاربردهای آن