دوستان و همراهان مازستا، با شما هستیم به همراه یک مشاوره خرید دیگر. در این مطلب به سراغ معرفی بهترین کارتهای گرافیک 2024 بازار خواهیم رفت. بهترین کارت های گرافیک 2024 تا به امروز. با بهترین کارتهای گرافیک 2024 همراه مازستا باشید.
انتخاب یک کارت گرافیک مناسب اگر اهمیت بیشتری از CPU نداشته باشد، قطعا کمتر نیز نخواهد بود. امروزه کارت گرافیک به جز پردازش های گیمینگ، در حوزه های مهم دیگر از جمله هوش مصنوعی، ادیت، رندرینگ و … نیز مورد استفاده قرار می گیرد. کارت های گرافیک این لیست با توجه به مواردی از جمله اجرای بازی های روز، ارائه فناوری های مدرن، عملکرد به نسبت قیمت، پشتیبانی نرم افزاری، توان حرارتی-مصرفی و رضایت کاربران و نتایج خوب بررسی های مستقل جمع آوری شده اند.
کارت های گرافیک برای حوزه های گوناگون دسته بندی شده و تمامی کاربردها، خصوصا اجرای بازی های روز نیز در نظر گرفته شده است. همچنین در حین خرید کارت گرافیک، باید مراقب مسئله گلوگاه با پردازنده و حافظه رم نیز باشیم. در ادامه به سراغ معرفی بهترین کارت های گرافیک خواهیم رفت.
شایان ذکر است که می توانید کارت های گرافیک فوق را در مدل های سفارشی یا کاستوم نیز تهیه کنید که در نهایت خنک کننده بهتر، فرکانس کاری بالاتر اما قیمت کمی بالاتر را نیز شاهد خواهیم بود. اما توصیه ما به شما، خرید مدل های سفارشی از سازندگان کارت های گرافیک است.
معرفی بهترین کارتهای گرافیک 2024
-
کارت گرافیک Nvidia GeForce RTX 4070 Super
یکی از جدیدترین کارت های گرافیک انویدیا، Nvidia GeForce RTX 4070 Super است. GeForce RTX 4070 Super به دلیل عملکرد به نسبت قیمت، ارزش خرید بالایی دارد. این کارت گرافیک در کلاس کارت های گرافیک میان رده قرار گرفته و برای اجرای بازی های روز 1080p و 1440p در بالاترین جزئیات گرافیکی مناسب است. البته می توان برخی بازی ها را نیز با وضوح 4K با آن اجرا کرد. عملکرد مشابه RTX 4070 Ti با قیمت 600 دلار و پشتیبانی از DLSS 3 از جمله دیگر ویژگی های آن هستند. تنها نقطه ضعف این کارت گرافیک هم مقداری ضعف در پردازش وضعیت شطرنجی است.
-
کارت گرافیک AMD Radeon RX 7800 XT
بدون شک ای ام دی در زمان عرضه سری RX 7000، کار را برای انویدیا دشوار کرد. AMD Radeon RX 7800 XT یکی از پُر فروش ترین کارت های گرافیک این گروه بوده که در بسیاری از موارد، عملکردی بهتر از GeForce RTX 4070 را ارائه می دهد. Radeon RX 7800 XT به نسبت Radeon RX 7700 XT دارای ارزش خرید بالاتری بوده و برای اجرای بازی های روز و رندرینگ بسیار خوب است. اما این کارت گرافیک دارای چند نقطه ضعف است که از جمله آنها می توان به عملکرد ضعیف Ray Tracing به نسبت رقبای انویدیا و عدم پشتیبانی از FSR 3.0 تا زمان نگارش این مقاله اشاره کرد.
-
کارت گرافیک Nvidia GeForce RTX 4090
GeForce RTX 4090 قدرتمندترین کارت گرافیک جهان در حوزه دسکتاپ بوده که این روزها به دلیل عملکرد بسیار خوب در پردازش های هوش مصنوعی یا همان AI، بسیار محبوب شده است. با 24 گیگابایت حافظه GDDR6X، این کارت گرافیک در رندرینگ، تولید محتوا، اجرای 4K، عملکرد فوق قدرتمند در Ray Tracing و سرعت بالا در بارگذاری، از جمله ویژگی های دیگر GeForce RTX 4090 هستند. البته باید گفت که قدرتمندترین کارت گرافیک جهان دارای قیمتی بالا و همچنین ابعادی بزرگ است که نقاط ضعف آن به شمار می روند. همچنین برای استفاده از RTX 4090 به یک پاور دست کم 900 واتی نیاز دارید.
-
کارت گرافیک Nvidia GeForce RTX 4080 Super
در بین پرچمداران، اگر زورتان به خرید RTX 4090 نمی رسد، به شما GeForce RTX 4080 Super را پیشنهاد می دهیم. این کارت گرافیک با قیمت زیر 1000 دلار، بهترین قدرت پردازشی Ray Tracing را ارائه کرده و DLSS 3 را به شکلی توانمند ارائه می دهد. نرخ فریم این کارت گرافیک در پردازش های شطرنجی فوق العاده بوده و عملکرد خوب به نسبت قیمت، از جمله ویژگی های RTX 4080 Super هستند. به دلیل عملکرد بسیار خوب هسته های RT و Tensor، این کارت گرافیک در بخش رندرهای مبتنی بر هسته های فوق نیز عملکردی بسیار خوب را ارائه می دهد. RTX 4080 Super بهترین کارت گرافیک زیر 1000 دلار بازار است.
-
کارت گرافیک AMD Radeon RX 7600
آخرین گزینه پیشنهادی ما نیز یک کارت گرافیک میان رده و اقتصادی است. AMD Radeon RX 7600 بر خلاف نام و کلاس کاری اش، بسیار کارآمد است. برای اجرای بازی های FHD با جزئیات گرافیکی بالا، می توانید روی AMD Radeon RX 7600 حساب کنید. همچنین رندرهای سبُک نیز در راستای کاری آن قرار دارد. کارت گرافیک AMD Radeon RX 7600 دارای ویژگی های دیگری نیز است که از جمله آنها می توان به قیمت خوب 300 دلاری به نسبت عملکرد، توان مصرفی (TGP) خوب، استفاده از معماری RDNA 3 با فناوری های آن و فرکانس کاری خوب است. تنها نقطه ضعف این کارت گرافیک در این رده، عملکرد نه چندان دوست داشتنی Ray Tracing و افزاینده فریم ها است.
در همین رابطه بخوانید:
بسیار مفید و کامل توضیح دادین ممنونم.