بنچمارک ها این روزها بیش از هر زمان دیگری مورد توجه قرار میگیرند؛ مقایسه توان سخت افزارهای متنوع، اطلاع از پتانسیل و تواناییهای آنها و همچنین انتخاب صحیح و مناسب از جمله برجستهترین ویژگیهای بنچمارک ها هستند. حالا شاهد معرفی جدیدترین بنچمارک گرافیکی، با نام Final Fantasy XIV: Endwalker هستیم. معیار جدید برای کارتهای گرافیک.
بنچمارک Final Fantasy XIV: Endwalker
یکی از بهترین نرم افزار و برنامههای بنچمارک برای تست کارتهای گرافیک، بنچمارک های فاینال فانتزی (Final Fantasy) هستند که برای وب سایتهای سخت افزاری و رسانهها بسیار معتبر هستند. اینک جدیدترین benchmark این شرکت با نام Final Fantasy XIV: Endwalker معرفی شده است. این بنچمارک برای تست عملکرد کارتهای گرافیک و سیستمها، در بازیهای تک و چند نفره مناسب است.
Related posts:
- اولین بنچمارکهای گیمینگ از RX 6600 XT و مقایسه آن با RTX 3060
- بنچمارک های مستقل و رسمی از RX 6600 XT به همراه مقایسه با RTX 3060/Ti
- اولین بنچمارک از پردازنده نسل دوازدهمی Intel Core i7-12700 با امتیاز بالاتر از Ryzen 7 5800X
- شکست کارت گرافیک Intel Arc A380 از رقبای ارزان قیمت خود در بازیها
- مقایسه پردازندههای Intel Xeon W-3300 با AMD Threadripper PRO 3000 در نرم افزار Cinema 4D
- پردازنده Ryzen 5 7500F لو رفت؛ میان رده بدون گرافیک مجتمع!
بنچمارک جدید Final Fantasy XIV: Endwalker که محصول جدیدی از Square Enix است، به کاربران امکان تغییر چهره، همانند بازی ها را نیز خواهد داد. این بنچمارک از وضوح UHD/4K و همچنین صدای دالبی فراگیر با آرایش 5.1 کانال نیز پشتیبانی می کند. نکته جالب توجه در مورد بنچمارک جدید فاینال فانتزی آن است که این بنچمارک از کتابخانه DirectX 9 به بعد را تحت پوشش خود قرار داده است
.
همچنین دو فناوری چند کارت گرافیکه مرسوم یعنی SLI و Crossfire نیز توسط این بنچمارک پشتیبانی میشوند. این بنچمارک به چهار زبان ژاپنی، انگلیسی، آلمانی و فرانسوی ارائه میشود. شایان ذکر است که Square Enix در حال حاضر معیار Final Fantasy را در مدلهایی نظیر XV ارائه میدهد؛ اما XIV با پشتیبانی از NVIDIA DLSS و بهبودهایی هستند که منجر به بالا رفتن عملکرد آنها میشود.
یکی از مهمترین دلایلی که کاربران از نرم افزارها و ابزارهای بنچمارک استفاده میکنند، مقایسه سرعت درست قطعات آنهاست. این ابزار با بررسی یک شرایط ثابت، میتوانید مقیاس نسبتا درستی از سرعت و توانایی های قطعات سیستم و لپتاپ شما ارائه دهد که به عنوان یک مرجع مطمئن برای مقایسه مورد استفاده قرار میگیرد.