چینی ها برای مدت های طولانی با استخراج رمزارزها نه تنها منجر به آسیب های جدی به محیط زیست شده اند، بلکه منجر به افزایش قیمت کارت های گرافیک و سخت افزارهای دیگر شدند. با ممنوعیت ماینینگ در بسیاری از نقاط چین ماینرهای چینی ماندند و هزاران دستگاه استخراج رمزارز و کارت های گرافیک بلااستفاده. این دستگاه ها و تجهیزات ماینینگ چینی کجا رفته اند؟!
هزاران ماینر چینی که با استخراج رمزارزها جهان را برهم زده بودند، با ممنوعیت دولت این کشور در راستای استخراج و ماینینگ روبرو شده اند.
آنها ماندند و هزاران دستگاه استخراج رمزارز و تجهیزات ماینینگ چینی که با هزینه های گزاف خریداری شده اند. تکلیف این دستگاه ها چه شده است؟ دنیای استخراج بیت کوین در اوایل سال جاری وارد جنون شد، زمانی که چین استخراج کنندگان را ممنوع کرد، آنها را مجبور کرد که تجهیزات خود را از کشور خارج کنند.
به گفته موسسه FT، ماینرهای چینی دست به کار شده و دستگاه های استخراج رمزارز خود را برای فروش گذاشتند. در این میان البته تعداد زیادی از کارت های گرافیک و درایوهای SSD نیز دیده شده اند. بدون شک فروش چنین دستگاه هایی داخل چین ممکن نبوده و آنها باید این تجهیزات را به خارج از کشور منتقل می کردند.
به وسیله روابط بین المللی و وب سایت های فروش آنلاین بین المللی، چینی ها هزاران دستگاه استخراج رمزارزها را به ماینرهای خارجی در دیگر کشورهای جهان فروخته اند.
Related posts:
- GeForce RTX 2060 12GB برای ماینینگ فوق العاده است
- پیشبینی ما به حقیقت پیوست؛ کارت ماینینگ XFX BC-160 هم با تراشه ناوی معرفی شد
- آه گیمرها دامان ماینرها را گرفت؛ مزرعه بزرگ استخراج رمزارز در تایلند نابود شد!
- خیانت بزرگ سه شرکت XFX، Sapphire و PowerColor به کاربران و گیمرها: کارتهای گرافیک در دست ماینرها
- مادربرد چندکاره و عجیب BIOSTAR TZ590-BTC معرفی شد؛ هم بازی، هم ماین و هم رندر
- سقوط قیمت عجیب و شدید کارتهای گرافیک ماینینگ و استخراج رمزارزها
به گزارش FT، بخش عمده تجهیزات ماینینگ چینی به کشور روسیه ارسال شده اند. 205 هزار دستگاه استخراج رمزارز به کشور روسیه ارسال شده است. قزاقستان نیز میزبان 87 هزار و 849 دستگاه بوده و در رتبه های بعدی آمریکا با 87 هزار و 200 دستگاه، کانادا با 35 هزار و 400 دستگاه، پاراگوئه با 15 هزار و 500 دستگاه و در نهایت ونزولا با 7 هزار دستگاه در رتبه های بعدی قرار دارند. در حال حاضر مشخص نیست که چه تعداد از این تجهیزات و کارت های گرافیک به دست ماینرهای ایرانی رسیده است؛ به طور رسمی و یا غیر رسمی!