آیا شما هم از یک لپ تاپ و یا کامپیوتر نسبتاً ضعیف و یا قدیمی استفاده میکنید؟ آیا به اجرای برخی بازیها علاقه داشته و نمیدانید که سیستم شما پس از اجرای چه بازیهایی بر میآید؟ در این سری مقالات به دنبال معرفی بازیهایی خواهیم رفت که توسط سیستم و لپ تاپهای ضعیف قابل اجرا است. اگر به دنبال بازی کامپیوتر و یا لپ تاپهای ضعیف خود هستید، با ما همراه شوید.
بازیهای نسل هشتم و خصوصاً نسل نهم، به سیستمهای قدرتمند برای اجرا نیاز دارند. از لپ تاپهای گیمینگ گرفته تا کنسولهایی نظیر PS5 و Xbox Series S/X. دیگر نمیتوانید بازیهای روز را با سخت افزارهای ضعیف و یا قدیمی اجرا کنید. با این وجود هنوز هم تعداد زیادی بازی جذاب وجود دارند که میتوانند برای ساعتهای طولانی شما را سرگرم کرده و برای اجرای آنها به کامپیوتر و یا لپ تاپهای قدرتمند نیازی ندارید. با قسمت اول معرفی این بازیها با ما همراه شوید.
بازی کانتر استریک (Counter Strike)
سری بازیهای Counter Strike در نسخههای گوناگونی منتشر شدهاند. این بازی میتواند به شکل آنلاین و یا آفلاین اجرا شود. همچنین میتوانید Counter Strike را تحت شبکه داخلی با دوستان خود بازی کنید. یکی از ویژگیهای سری بازیهای کانتر استریک، عدم نیاز به سخت افزارهای قوی است.
برای اجرای آن میتوانید حتی روی گرافیک مجتمع برخی از پردازندهها نیز حساب کنید. اما اگر به فکر رزولوشن بالا و جزئیات گرافیکی خود هستید، باید از کارت گرافیک مستقل استفاده کنید. این بازی معروف و جذاب برای اجرا به حداقل سخت افزارهای زیر نیاز دارد. البته باید بدانید که نسخههای بروز آن سخت افزارهایی کمی بهتر را طلب میکنند.
- حداقل سیستم مورد نیاز:
- پردازنده: پردازنده های 2 هسته ای با فرکانس حداقل 1.3 گیگاهرتز
- حافظه رم: 4 گیگابایت
- کارت گرافیک: گرافیک های مجتمع AMD Vega 8/10 و NVIDIA MX 130/230/330
بازی پورتال (Portal)
سری بازیهای پورتال را میتوان در دسته معمایی اول شخص قرار داد. اگر به دنبال محک زدن هوش خود هستید، Portal یک گزینه خوب برای سیستمهای ضعیف و ارزان قیمت است. این بازی که توسط Valve ساخته شده است، در دنیای Half-Life قرار دارد، دو بازی اصلی این سری، Portal و Portal 2 ، با تمرکز بر یک زن، Chell ، مجبور به انجام یک سری آزمایشات در مرکز غنی سازی دیافراگم توسط یک هوش مصنوعی مخرب، GLaDOS ، میشوند تسهیلات را کنترل میکند.
گرافیک متوسط اما خوب این بازی، محیط نه چندان سنگین و بهینه سازی بالا امکان اجرای آن برای بسیاری از لپ تاپ و کامپیوترها را ممکن ساخته است. در ادامه به سراغ حداقل سیستمهای مورد نیاز آن میرویم.
- حداقل سیستم مورد نیاز:
- پردازنده: پردازنده هایی با فرکانس 1.7 گیگاهرتز و 1 تا 2 هسته
- حافظه رم: 1 الی 2 گیگابایت
- کارت گرافیک: ATI Radeon 8500، گرافیک های مجتمع وگا، NVIDIA GT 600 و…
بازی ماینکرافت (Minecraft)
بدون شک نام بازی Minecraft را شنیدهاید؛ این عنوان محصول مشترک موجنگ استودیوز، اکسباکس گیم استودیوز، تلتیل گیمز، ۴ ژی استودیوز، دابل ایلون و اودر اوشن استودیو است. بازی ماینکرافت ) یک بازی سندباکس و جهان باز مستقل است که و برای کامپیوتر و موبایل منتشر شدهاست.
بسیاری از گیمرهای حرفه ای عاشق این بازی هستند؛ با این وجود تعداد زیادی از کاربران از چنین بازی چندان خوششان نیامده و ترجیح می دهند که عناوین دیگر را انجام دهند. به هر حال شاید شما هم با یک کامپیوتر و یا لپ تاپ ضعیف عاشق بازی ماینکرافت شوید. در ادامه به سراغ سیستم های مورد نیاز آن خواهیم رفت.
- حداقل سیستم مورد نیاز:
- پردازنده: پردازنده های اینتل پنتیوم 4 و یا ای ام دی K7 با دو هسته
- حافظه رم: 2 الی 3 گیگابایت
- کارت گرافیک: گرافیک های مجتمع Intel 950 به بالا، گرافیک های مجتمع AMD APU و کارت های گرافیک GT 600
بازی جی تی ای سن آندراس (Grand Theft Auto: San Andreas)
یکی از مشهورترین عناوین جی تی ای را می توانید با نام Grand Theft Auto: San Andreas بشناسید. این عنوان برای کنسول هایی نظیر پلی استیشن 2 و ایکس باکس 360 نیز منتشر شده است. یکی از ویژگی های بازی جی تی ای سن آندراس سخت افزارهای نه چندان قوی برای اجرا است. می توانید با حداقل سخت افزارهای ممکن در شهر به گشت و گذار پرداخته و مراحل این بازی جذاب را طی کنید.
این بازی یک عنوان غیرخطی در سبک اکشن-ماجراجویی و جهان باز از مجموعه بازیهای اتومبیلدزدی بزرگ است که توسط راکاستار نورث توسعه یافته و به وسیله راکاستار گیمز منتشر شدهاست. برای اجرای آن به چه سخت افزارهای نیاز داریم؟ جالب است بدانید که حتی به 1 گیگابایت حافظه رم نیز نیاز ندارید!
حداقل سیستم مورد نیاز:
- پردازنده: پردازنده های AMD Athlon Processor یا Intel Pentium 3
- حافظه رم: 512 مگابایت
- کارت گرافیک: کارت های گرافیکی با حداقل 64 مگابایت حافظه گرافیکی و گرافیک های مجتمع از چند سال پیش تا کنون
به زودی با قسمت دوم این مقاله جذاب در کنار شما خواهیم بود.