نظرتان راجب تولید کارت گرافیک Radeon RX 550 در سال 2022 چیست؟ کارت گرافیکی که در بازی های نسل نهمی هیچ شانسی نداشته و قدرت اجرای آنها را ندارد؛ اما بایوستار تصمیم گرفته است که کارت گرافیکی با نام BIOSTAR Radeon RX 550 برای هدفی خاص را مجدداً در سال 2022 تولید کند. در ادامه برای جزییات بیشتر با مازستا همراه باشید.
کارت گرافیک Radeon RX 550
چند سالی از توقف تولید کارت گرافیک Radeon RX 550 توسط اکثر کمپانیها میگذرد؛ به دلیل قدرت پایین این کارت گرافیک اقتصادی و ارزان قیمت در بازیهای امروز، تولید مجدد آن توجیهی ندارد. اما شرکت چینی بایوستار تصمیم گرفته است تا مجدداً دست به تولید کارت گرافیکی سفارشی با این تراشه بزند.
شرکت بایوستار کارت گرافیکی جدید با نام BIOSTAR Radeon RX 550 را معرفی کرده که با خنککنندهای بسیار باریک و خاص همراه است و تنها 1 اسلات را در مادربرد اشغال کرده و اصطلاحاً تک اسلات هم نامیده میشود.
Related posts:
- نگاهی به کارتهای گرافیک AMD RX 6600 XT از GIGABYTE و BIOSTAR
- با پُر فروشترین کارتهای گرافیک بازار آشنا شوید؛ NVIDIA در برابر AMD؟
- نتایج تست RX 6650 XT در بازیهای روز؛ اقتصادی اما قدرتمند
- قیمت کارت گرافیک AMD و NVIDIA در حال سقوط است!
- قیمت کارت های گرافیک AMD و NVIDIA در چین و برخی کشورها شدیداً شکسته شد!
- از تاریخ عرضه تا مشخصات کارتهای گرافیک ارزان قیمت Radeon RX 6500XT و Radeon RX 6400
این کارت گرافیک با خنک کننده باریک تک فن، دارای 4 خروجی گرافیکی است. به واقع هدف از تولید کارت گرافیک BIOSTAR Radeon RX 550، ارائه یک پردازنده گرافیکی با چند خروجی و امکان خروج تصاویر 4K است.
این کارت گرافیک میتواند تا 4 نمایشگر را همزمان با وضوح 4K و نرخ بروزرسانی متفاوت هندل کند. در صورت اتصال یک تا دو نمایشگر میتوانید روی 60 هرتز حساب کرده و با رسیدن به 3 و 4 نمایشگر، این مقدار به 29 هرتز در ثانیه کاهش پیدا میکند. خروجیهای گرافیکی در نظر گرفته شده برای آن نیز 4 درگاه HDMI 2.0b است.
در بخش فرکانس، کارت گرافیک BIOSTAR Radeon RX 550 دارای فرکانسهای پایه و بوست به ترتیب 1100 و 1183 مگاهرتز است. این کارت گرافیک فاقد درگاه تغذیه بوده و یک رابط 128 بیتی را در کنار پشتیبانی از گذرگاه PCI-Express 3.0 به همراه دارد. کارت گرافیک خاص بایوستار با تراشه RX 550 را می توانید با قیمت 199 دلار تهیه کنید.