کشور چین با جمعیت بیش از 1 میلیارد نفری خود بازاری بسیار مهم برای کمپانی ها در سراسر جهان است؛ در گذشته تسلا بخاطر اشتباهی که مرتکب نشده بود از مردم چین عذر خواهی کرد! اینک نوبت به داستان عجیب اینتل می رسد. آیا قطعات ساخت چین در استان سینکیانگ برای اینتل دردسر ساز شده اند؟ با مازستا همراه باشید.
داستان از آنجایی آغاز شده است که در اقدامی بسیار گیجکننده، اینتل به تامینکنندگان خود اطلاع داده است که قطعاتی را که در استان سینکیانگ چین ساخته شدهاند یا توسط نیروی کار در این چین ساخته شدهاند را نمیپذیرد!
اینتل توضیحات مناسبی را در این زمینه ارائه نکرده و به گفته رسانه های نزدیک به کمپانی Intel، ظاهرا این اقدام به دلیل وضع قوانین جدید در ایالات متحده آمریکا صورت گرفته است. با اعلام رسمی این خبر و گسترش آن در شبکه های اجتماعی، بسیاری از کاربران چین اینتل را تهدید به تحریم کرده اند.
در نتیجه این اقدام اینتل به سرعت از موضع خود کوتاه آمده و بیانیه ای را برای عذر خواهی از مردم چین و خصوصا مردم استان Xinjiang منتشر کرده است. علی رغم انتشار بیانه عذر خواهی اینتل، به نظر نمی رسد که موضع رسمی و عقیده این شرکت در این زمینه تغییر کرده باشد. این شرکت به دلیل واکنش شدید شهروندان چینی که تهدید به تحریم محصولات اینتل هستند، صرفا عذرخواهی کرده است.
Related posts:
- پردازندههای نسل دوازدهم اینتل در سری بدون گرافیک یا همان F نیز عرضه میشوند
- اینتل به عنوان آخرین حامی صندوق بنیاد Blender، تعهد مالی خود افزایش داد
- پردازندههای گیمینگ و رندرینگ رپتور لیک با تغییراتی متفاوت
- اورکلاک Core i9-13900KF تنها با یک مادربرد 200 دلاری ایسوس در فرکانس 6.0 گیگاهرتز!
- پردازنده 2 هستهای Intel 300 دیده شد؛ جایگزین جدید پنتیوم گلد
- جنگ Intel و اتحادیه اروپا بر سر محدود سازی AMD
در بخشی از بیانیه اینتل آمده است: ما به دلیل ناراحتی ایجاد شده برای مشتریان، شرکای چینی و عموم مردم عذرخواهی می کنیم. اگرچه مشخص نیست که آیا این بیانه و معذرت خواهی رسمی برای آرام کردن مردم چین کافی است یا خیر.
پس از شیوع ویروس کرونا از چین، تعداد زیادی از کمپانی ها، دولت ها و مردم جهان مواضعی ضد چین را به طور رسمی اعلام کردند. حتی شرکت هایی مانند Samsung تعداد زیادی از کارخانه های خود را در این کشور تعطیل کرده و بدون سر و صدا به کشورهای دیگر منتقل کردند.
دولت آمریکا نیز تعداد زیادی از کمپانی های فعال در حوزه الکترونیک و سخت افزار را به تغییر مکان خطوط تولید از چین به داخل خاک آمریکا تشویق کرده که بدین ترتیب تا کنون تعداد زیادی از کارگران و مردم چین بیکار شده اند.