آیا به دنبال بهترین دوربینهای DSLR مبتدی هستید؟ اگر تازه وارد دنیای عکاسی شدهاید، میتوانید DSLRهای مبتدی را خریداری کنید و از امکانات خوب، عملکرد ساده و کارایی عالی این دوربینها بهره ببرید. خبر خوب این است که این دوربینها مدتی است که در بازار موجود هستند و از بهترین دوربینهای مقرون به صرفه بازار به حساب میآیند. این دوربینها نه تنها وسیلهای برای یادگیری هستند، بلکه برای افرادی که قصد ندارند برای خرید دوربین هزینهی زیادی کنند نیز کاربردی خواهند بود و نیاز علاقهمندان به عکاسی را برطرف خواهند کرد.
بهترین دوربینهای DSLR سال 2021
با وجود اینکه اخیراً دوربین DSLR جدید زیادی روانهی بازار نشده اما هنوز گزینههای خوبی در میان این سری محصولات برای خرید وجود دارد. تولید کنندگان اصلی مانندCanon ، Nikon و Pentax بهترین دوربینهای مبتدی را تا امروز به بازار عرضه کردهاند.
دنیای دوربینهای عکاسی ممکن است به سمت فناوری بدون آینه حرکت کند، اما DSLRها گزینههای خوبی برای مبتدیان هستند. دلایل متعددی برای این امر وجود دارد که اولاً میتوان گفت که خرید DSLR هنوز ارزانترین راه برای تهیه دوربین است و دوما DSLRها با لنزهای وسیعتر و مقرون به صرفهتری نسبت به دوربینهای بدون آینه سازگار هستند.
در نتیجه دوربینهای DSLR همچنان مزایایی نسبت به دوربینهای بدون آینه دارند که میتوان به عمر باتری بهترشان نیز اشاره کرد. از سوی دیگر دوربینهای DSLR تنها دوربینهایی هستند که از منظره یابهای اپتیکال واقعی استفاده میکنند. در نهایت اگر به دنبال یک دوربین DSLR هستید تا وارد دنیای عکاسی شوید، در ادامه با ما همراه باشید و با بهترین دوربینهای DSLR سال ۲۰۲۱ آشنا شوید.
نیکون D3500 / Nikon D3500
نیکون مدتی است که هیچ DSLR جدیدی را در سطح مبتدی معرفی نکرده است، اما D3500 یک گزینه عالی برای کسانی است که در عکاسی تازهکار هستند. نقطهی قوت اصلی دوربین، عمر باتری آن است که تا ۱۵۰۰ عکس عمر خواهد داشت. از سوی دیگر سنسور ۲۴ مگاپیکسلی آن کیفیت تصویر عالی را ارائه میدهد.
نیکون D3500 تمامی ویژگیهای کلیدی را به شکلی ساده پیادهسازی کرده و در اختیار مبتدیان قرار داده است در نتیجه هر فردی میتواند پس از آشنایی با امکانات این دوربین به راحتی از قابلیتهای آن استفاده کند.
نکات مثبت:
- کیفیت تصویر عالی
- استفاده آسان
نکات منفی:
- عدم پشتیبانی از نمایشگر لمسی
- عدم پشتیبانی از وای فای و مجهز به بلوتوث
Canon EOS 850D / کانن EOS 850D
این دوربین DSLR کانن ارتقا چشمگیری را در اختیار کاربران قرار نداده اما از حالت فیلمبرداری 4K پشتیبانی میکند. از سوی دیگر این دوربین یک DSLR همه کاره برای مبتدیان است که از سیستم AF با قابلیت تشخیص فاز Dual Pixel پشتیبانی میکنید و بسیار سریع و قابل اعتماد است.
این دوربین برای فیلمبرداری نیز عملکرد عالی و بینظیری دارد. کانن EOS 850D صفحه نمایش LCD با زاویه دید بسیار خوبی را ارائه کرده و از فوکوس خودکار و عمر باتری بالا نیز برخوردار شده است. این دوربین برای کسانی که برای سرگرمی به سراغ عکاسی میروند یک انتخاب عالی است.
نکات مثبت:
- کیفیت عکس عالی
- فوکوس خودکار سریع
نکات منفی:
- بدنهی پلاستیکی
- محدودیتهای ویدیویی 4K
Canon EOS 200D Mark II / کانن EOS 200D Mark II
دوربین EOS Rebel SL3 که همچنین به عنوان Canon EOS 250D و EOS 200D Mark II نیز در جهان شناخته میشود، یکی از جدیدترین دوربینهای DSLR است که برای مبتدیان بهترین کارایی و عملکرد را ارائه میدهد. این دوربین در واقع یکی از معدود دوربینهای مبتدی بوده که در سالهای اخیر معرفی شده است.
Canon EOS 200D Mark II دارای یک موتور پردازش جدید و قابلیت فیلمبرداری 4K است. EOS 200D Mark II بسیار مقرون به صرفه و اقتصادی بوده اما در عین حال بهترین عملکرد را در اختیار عکاسان قرار داده و با دوربینهای بدون آینهی سطح مبتدی نیز رقابت میکند.
نکات مثبت:
- ارزانترین DSLR با قابلیت فیلمبرداری 4K
- کیفیت عکاسی بالا و موتور پردازش بهبود یافته
نکات منفی:
- شاتر سنگین
Nikon D5600 / نیکون D5600
D5600 یک مدل بالاتر از مدلهای سری D3000 بوده و دارای مجموعهای قویتر از مشخصات است تا بتواند با نمونههایی مانند Canon EOS Rebel T8i / EOS 850D رقابت کند. مزایای کلیدی این دوربین نسبت به D3500 شامل یک صفحه LCD بزرگتر است که نه تنها میچرخد،
بلکه کاملا لمسی بوده است. این دوربین همراه با سیستم فوکوس خودکار پیشرفته ارائه شده و به Wi-Fi نیز مجهز شده است. قطعا دوربین نیکون D5600 یکی از بهترین گزینههایی است که عکاسان مبتدی میتوانند خریداری کنند. این دوربین م جز بهترین های DSLR این سال می باشد.
نکات مثبت:
- کیفیتی عالی عکاسی
- مجهز به نمایشگر لمسی
نکات منفی:
- فوکوس کند در Live View
- نیاز به SnapBrige برای اتصال به گوشیهای هوشمند
Canon EOS 80D / کانن EOS 80D
با اینکه دوربین کانن EOS 80D در سال ۲۰۱۶ به بازار عرضه شده است اما هنوز یکی از بهترین و قدرتمندترین دوربینهای DSLR برای مبتدیان به حساب میآيد.
این دوربین به یک سنسور ۲۴.۲ مگاپیکسل و سیستم فوکوس خودکار ۴۵ نقطهای مجهز شده که باعث میشود کیفیت عکس بالا و فوکوس قابل قبولی داشته باشد. این دوربین به وای فای و بلوتوث نیز مجهز بوده و برای انتقال تصویر به صورت بی سیم، بهترین عملکرد را ارائه میدهد.
نکات مثبت:
- سیستم AF سریع و قابل اعتماد
- نتایج عکاسی بینظیر
نکات منفی:
- عدم پشتیبانی از قابلیت 4K
- عدم امکان Sync با سیستم کامپیوتری
Canon EOS 2000D / کانن EOS 2000D
کانن EOS 2000D یکی از ارزانترین دوربینهای DSLR کانن است که دسترسی به مجموعهای بیپایان از لنزها، فلاشها و سایر لوازم جانبی دوربین را امکانپذیر میکند.
برچسب قیمت پایین آن بدان معناست که فاقد برخی از ترفندهای فانتزی مدلهای بالا بوده و برای مثال بدون امکاناتی نظیر LCD لمسی، فیلمبرداری 4K و غیره ارائه شده است. مهمترین قابلیت این دوربین مجهز بودن به سنسور ۲۴ مگاپیکسلی است که کیفیت تصویر قابل قبولی را با ثبت جزییات بالا ارائه میدهد. از سوی دیگر عمر باتری بالا، پشتیبانی از وای فای و کیفیت Full HD از دیگر نکات مثبت دوربین Canon EOS 2000D به حساب میآید.
نکات مثبت:
- استفادهی آسان
- کنترلهای منطقی
نکات منفی:
- سیستم AF تاریخ دار
- فاقد صفحه نمایش لمسی
Canon EOS 90D / کانن EOS 90D
Canon 90D دارای سنسوری با وضوح بالا بوده و موتور پردازش تصویر آن Canic Digic 8 است. این دوربین از فیلمبرداری بدون رزولوشن 4K با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه برخوردار بوده و بازتولید رنگ آن فوقالعاده است.
عمر باتری این دوربین بسیار بالا است و با یکبار شارژ میتوانید ۱۵۰۰ تصویر را ثبت کنید. البته EOS 90D جای زیادی برای پیشرفت دارد اما این دوربین ثابت میکند که دوربینهای DSLR هنوز در دنیای دوربینهای بدون آینه جایی دارند و هنوز عملکرد خوبی را در اختیار کاربران قرار میدهند.
نکات مثبت:
- مجهز به سنسور با وضوح بالا
- قابلیت فیلمبرداری 4K با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه
نکات منفی:
- دارای تثبیت کننده تصویر
- این دوربین ارزانترین گزینه برای مبتدیان نیست
Canon EOS 3000D / کانن EOS 3000D
دوربین EOS 3000D کانن به سنسور ۱۸ مگاپیکسلی مجهز بوده و با پردازشگر DIGIC 4+ ارائه شده است که البته هم سنسور و هم پردازشگر آن در این روزها قدیمی شدهاند اما عملکردشان برای مبتدیها قابل قبول است.
از سوی دیگر عمر باتری این دوربین تا ۵۰۰ عکس دوام خواهد داشت اما کیفیت تصویر خوبی را ارائه میدهد. به طور کلی دوربین Canon EOS 3000D بسیار اقتصادی بوده و مجموعهای از بهترین امکانات مورد نیاز عکاسان تازهکار را ارائه میدهد.
نکات مثبت:
- استفاده آسان
- کنترل منطقی
نکات منفی:
- حسگر کوچک و با رزولوشن پایین
- فوکوس خودکار محدود دارای ۹ نقطه
Pentax K-70 / پنتاکس K-70
Pentax K-70 یک گزینه خوب برای کسانی است که میخواهند دوربینهایی غیر از نیکون و کانن داشته باشند. K-70 دارای صفحه نمایش بسیار خوبی بوده و عکسبرداری با آن بسیار راحت است. از سوی دیگر این دوربین از کیفیت ساخت بسیار بالایی بهره برده در نتیجه میتوانید در آب و هوای نامناسب با خیال راحت از آن استفاده کنید.
یک نکتهی منفی در این دوربین، لنز کیت است که اغلب همراه با دوربین ارائه شده و در حالی که فاصله کانونی بسیار بیشتری نسبت به سایر موارد را ارائه میدهد و در شرایط خاصی میتواند عملکرد بسیار خوبی داشته باشد.
نکات مثبت:
- جمع و جور و مقاوم
- فناوری ضدلرزش
- ارزش خرید بالا
نکات منفی:
- فوکوس خودکار محدود
- لنز کیت نامناسب
Canon EOS 800D / کانن EOS 800D
اگر در دوربینی که میخواهید با آن عکاسی را شروع کنید به امکانات پیشرفتهی فیلمبرداری نیاز ندارید، دوربین Canon EOS 800D برایتان انتخاب خوبی خواهد بود.
البته به طور کلی این دوربین یکی از بهترین دوربینهای DSLR برای مبتدیان و تازهکاران عکاسی است که فوکوس خودکار Dual Pixel آن برای عکاسی Live View عملکرد خوبی دارد. این دوربین نیز مانند دیگر مدلهای این لیست عمر باتری خوبی دارد و تا ثبت ۶۰۰ تصویر دوام خواهد داشت.
نکات مثبت:
- رابط کاربر پسند
- ثبت تصاویر تاثیرگذار
نکات منفی:
- فاقد قابلیت فیلمبرداری 4K
- بدنهای با پوشش پلاستیکی